+356 21433264
info@wavecreations.com.mt
GRAND CAFE RESTAURANT DE KEILER
grand cafe restaurant de keiler
Op vrijdag 13 juni 2014 opent Grand Café Restaurant de Keiler, gevestigd op de Markt in het centrumhart van Nunspeet, voor het eerst haar deuren voor iedereen die wil genieten van authentieke gerechten en broodjes die met verse en kwalitatief hoogwaardige producten worden bereid. 

De Keiler, zoals de naam en slogan (authentiek genieten) doet vermoeden, combineert de plaatselijke (bosrijke) kenmerken van Nunspeet en omgeving met authentieke smaken en gerechten uit Nederland en het middellandse zee gebied. Dit zorgt voor een heerlijk plaatselijke sfeer met een modern jasje waar je kan genieten van originele smaken en recepten. 

De Keiler biedt een gevarieerde menukaart voor broodjes, lunch, hapjes en diner die per seizoen wordt aangevuld met een tijdelijke extra menukaart met plaatselijke seizoengebonden producten en gerechten. Denk hierbij aan een rijkelijk wild menu rond de feestdagen of seizoen cocktails met vers fruit en borrelhapjes die de smaakpapillen prikkelen. De Keiler staat voor kwaliteit en kiest daarom bewust voor een tamelijk kleine kaart om de gasten te kunnen verzekeren van kwaliteit en versheid van de gebruikte producten.